Tuesday, August 19, 2014

Kjøp EPO EPOTIN (Erytropoietin) Injection Online

Kjøp EPO EPOTIN (Erytropoietin) Injection Online 


Kontakt oss Via; eporyms@gmail.com 


EPO 

Erytropoietin eller EPO er en av de nyeste syntetiske hormoner som brukes av idrettsutøvere, slik at de kan spille bedre i sine respektive idretter. EPO er i utgangspunktet et protein hormon fra nyre og lever, og det er ment å binde med benmargen reseptorer etter å ha blitt sluppet inn i blodet. Dette kan stimulere produksjonen av erytrocytter eller røde blodceller . På grunn av dette, er det også brukes til å behandle anemi forårsaket av kronisk nyresvikt. Og siden det fremskynder produksjonen av røde blodlegemer, kan det også øke den måten oksygen sirkuleres i systemet, noe som er gunstig for de utøvere som ofte er involvert i anstrengende fysisk activities.EPO 

anerkjennelse 

EPO først fått stor anerkjennelse tilbake i 1998 da noen Tour de France-syklister ble fanget i besittelse av det. Innerst inne, hva den gjør er å øke energinivået ved å øke produksjonen av røde blodceller, slik at du kan gjenopprette bedre fra trøtthet og andre forhold forårsaket av kravene i din idrett. Bortsett fra det, er erytropoietin stand til å øke kroppens evne til å syntetisere protein. 

Hvorfor du trenger mer oksygen 

Erytropoietin øker antall røde blodlegemer slik at mer oksygen kan leveres til muskelvev. Som et resultat, kan du oppleve nok forbedring i dine sportslige prestasjoner i form av styrke, smidighet, utholdenhet og mer. Bortsett fra det, bidrar erytropoietin til kroppsvekt, mer energi til trening, respirasjon, energieffektivitet, oksygenopptak, og hele kroppen metabolisme. Kognitive funksjoner i hjernen er også forbedret ved bruk av erytropoietin. 



Kontakt oss Via; eporyms@gmail.com 













sikkerhetstiltak 

Det anbefales at EPO tas i 8,000IU opp til 10,000IU doser innen 2 uker, og etter den tredje uken kan du se og føle resultatene som kan vare i noen tre til seks måneder. Men hvis du tar erytropoietin, må du sjekke på blodtrykket nå og da. Pass på at det ikke blir for høy fordi dette betyr at din hematokrit blir høy, også. Sørg også for at du ikke får dehydrert. Hold deg hydrert å unngå clotting problemer. Det er også lurt at du har noen aspirin i hendig å jobbe som blodfortynnende når det er nødvendig. 



Kjøp EPO 

Kjøp Erytropoietin 
Erytropoietin (EPO) Til salgs - 9000IU 
Kjøp Erytropoietin (EPO) - 60 000IU 
Kjøp Erytropoietin (EPO) - 30 000IU 
Erytropoietin for salg 
Erytropoietin (EPO) Til salgs - 60 000IU 
Erytropoietin (EPO) Til salgs - 30 000IU 
Erytropoietin (EPO) Til salgs - 9000IU 






utvise varsomhet 

Det anbefales at du rådfører deg med en lege før du tar erytropoietin spesielt hvis du er den typen idrettsutøver som liker å trene i lange perioder av gangen fordi du er mer utsatt for dehydrering. Hematokrit eller forhøyede nivåer av røde blodlegemer er farlig fordi det kan gjøre deg gå på en tur til "slam zone" hvor blodet blir grumsete nok til å tette kapillærer. Hvis dette skjer innenfor hjernen din, kan du ha et hjerneslag og hjerteinfarkt hvis det skjer i ditt hjerte. Plutselig død mens du sover er også en annen fare. 



Kontakt oss Via; eporyms@gmail.com 












Lære mer om erytropoietin 

Det er viktig å utdanne deg selv om EPO og andre former for syntetiske hormoner før du bruker dem. For å gjøre det på en mest mulig praktisk måte, sørg for å utforske Steroid Kilder. Vår hjemmeside er den beste kilden for alt relatert til steroider. La vår nettside hjelpe deg å finne den informasjonen du trenger om steroider-how til å kjøpe dem, hvor du kan kjøpe dem, hvordan de fungerer, og mer. All informasjon fra Steroid Kilder er presentert på en klar og enkel å forstå måte slik at du enkelt kan bruke kunnskapen til din fordel. 



Risiko og bivirkninger med EPO 

Akkurat som med steroider - du bør bruke den klokt. Upassende bruk kan være farlig hvis ikke dødelig, men riktig en eliminerer all risiko eller senker det til rimelig nivå. I dag fikk vi nok erfaring og statistikk for å vite hvordan du skal unngå problemer. 

Grunnen til at EPO og blodtransfusjon doping, kan være farlig på grunn av økt blod viskositet. I utgangspunktet består helblod av røde blodceller og plasma (vann, proteiner, etc.). Prosentandelen av helblod som er okkupert av de røde blodlegemer er referert til som, hematokrit. En lav hematokrit betyr fortynnet (tynn) blod, og en høy hematokritt betyr konsentrert (tykk) blod. Over en viss hematokritt nivå helblod kan slam og tilstoppe kapillarene. Hvis dette skjer i hjernen det resulterer i et slag. I hjertet, et hjerteinfarkt. Dessverre har dette skjedd med flere toppidrettsutøvere som har brukt EPO i 80es. 

EPO bruk er særlig farlig for de som trener over lengre perioder. En godt kondisjonerte utholdenhetsutøver er mer dehydrering motstandsdyktig enn en stillesittende person. Legemet oppnår dette ved flere metoder, men en nøkkelkomponent er å "holde på" til mer vann i ro. Sirkulerende helblod er ett sted hvor denne forekommer, og således kan fungere som et vannreservoar. Under krevende øvelse, som væsketap montere, vann forskjøvet ut av blodstrømmen (hematokrit) stiger. Hvis man er allerede begynt med en kunstig forhøyet hematokritt så kan du begynne å se problemet - det er en kort tur til den kritiske "slam zone" (så drikker nok væske, og ikke glem om aspirin!). 

Andre farene ved EPO omfatter plutselig død under søvn, som har drept ca 18 pro syklister de siste femten årene, og utviklingen av antistoffer rettet mot EPO. I dette senere omstendighet den enkelte utvikler anemi som følge av kroppens reaksjon mot gjentatte EPO injeksjoner (så ikke bruk for lenger enn 6 uker! Og ikke bruk gjennom hele året, gjør det 1-2 ganger før de viktigste konkurransene ). 

Det finnes også et antall bivirkninger assosiert med generell bruk av dette stoff. Mest kjent, kan blodtrykket begynner å stige som cellevolumendringer. Dette kan komme til poenget med hodepine og høyt blodtrykk, åpenbart en uønsket effekt. I tillegg influensalignende symptomer, verkende bein, frysninger og injeksjonsstedet irritasjoner er også mulig. Siden idrettsutøvere ikke bruker dette produktet for en medisinsk tilstand, bør en sterk forekomst av bivirkninger være en indikator for å slutte å bruke narkotika. Åpenbart bør man ikke ønsker å svekke deres helse for en atletisk push. 

Kontakt oss Via; eporyms@gmail.com 

No comments:

Post a Comment